IDENTIFICÉR ENERGISYNDERNE OG FÅ STYR PÅ ENERGIFORBRUGET

Bæredygtighed bliver et stadigt vigtigere konkurrenceparameter for virksomheder, som skal finde løsninger til, hvordan de kan sænke energiforbruget. Og det vil vi rigtigt gerne hjælpe dig med.

 

For Svend Knudsen Elektrikeren Thy handler bæredygtighed om at tage ansvar. Det gælder alt lige fra at mindske vores egen miljøpåvirkning til at hjælpe vores kunder med at forløse deres potentiale for energioptimering.

Derfor rådgiver vi vores kunder om optimeringsmuligheder og implementering af energibesparende tiltag. Vi står klar til at rådgive din virksomhed om, hvordan I kan fremtidssikre jeres virksomhed, så I både kan spare penge og mindske jeres CO2-udledning.

 

Og vi skal starte med at identificere jeres energisyndere, da der ofte bruges forholdsmæssig alt for meget energi på steder vi ikke regnede med og derfor ikke er opmærksomme på.

 

Vi anvender blandt andet EcoStruxure som er Schneider Electrics IoT-baserede, plug-and-play, åbne, samarbejdende arkitektur og platform til boliger, bygninger, kontorer og industrier. Innovation på alle niveauer - lige fra forbundne produkter til Edge Control og apps, analyser og services.

EcoStruxure øger sikkerheden, pålideligheden, effektiviteten, bæredygtigheden og forbindelsesmulighederne i din virksomhed. Hvordan? Ved at bruge fremskridtene inden for IoT, mobilitet, sensorer, cloud, analyse og cybersikkerhed for at skabe innovation på alle niveauer. Den grønneste energi er trods alt den energi vi ikke bruger!

 

IFØLGE DET INTERNATIONALE MILJØAGENTUR STÅR BYGNINGER FOR OMKRING:

  • 40 procent af det samlede energiforbrug
  • 36 procent af den samlede CO2-udledning i hele EU

Markante tal der understreger, at der er al mulig grund til at fokusere på bygninger, når det handler om at reducere verdens klimaaftryk. Vi er specialister i programmerering af energibesparende løsninger, både når det gælder til den private forbruger og når det gælder virksomheder.

 

Kort sagt, vi hjælper din virksomhed med at få en grønnere profil, og din privat økonomi med at spare penge. Kontakt os på 9796 1388. 

Vi står altid klar til at rådgive vores kunder, så du får den mest optimle løsning på dit behov – kontakt os i dag.