FIND DIN NÆSTE ELEKTRIKER

SVEND KNUDSEN Elektrikeren Thy står med mange års erfaing klar til at løfte enhver opgave for både erhverv og private. Vi er rodfæstet i Nordvestjylland, og har siden 1976 haft stolte traditioner, der i al den tid har været med til at forme virksomheden. Hos os tror vi på kunden er i de bedste hænder, hvis de har problemer, der kræver besøg af en elektriker.

Med elektrikere i hele lokalområdet står vi altid klar til at hjælpe dig med dine el-opgaver. Vores elektrikere er alle kvalitetsbevidste og arbejder ud fra principper om god service og levering af professionelle løsninger. Du er derfor sikret de mest optimale løsninger på dine udfordringer, ligegyldigt om det omhandler rådgivning af varmepumper eller gamle el-installationer.

PROFESSIONEL RÅDGIVNING FRA ELEKTRIKER

Om du ønsker rådgivning om din næste varmepumpe eller blot har spørgsmål til dine el-installationer, så står vores elektrikere altid klar til at hjælpe dig. Vores ansatte står altid klar med en rette løsning til dig, og vi går altid det ekstra skridt for vores kunder. Om du skal have udskiftet gamle stikkontakter eller skal have opsat et nyt overvågningssystem, så lytter vi til dig eller din virksomheds behov, så du står tilbage med et tilfredsstillende resultat.

KVALITETSBEVIDSTE ELEKTRIKERE I HANSTHOLM

Vores elektrikere arbejder alle ud fra et mantra om kvalitetsbevidsthed. Vi vil levere de bedste løsninger i det bedste materiale, og dette princip står vi fast ved. Vi ønsker, at vores kunder bliver tilbudt de mest optimale løsninger til deres el-opgaver. Hos SVEND KNUDSEN Elektrikeren Thy, står vi klar til at løfte de mange forskellige typer af opgaver inden for el-arbejde.

Vi er dit pålidelige lokale elektrikerfirma, og vi sætter stor ære i at være synlige i lokalmiljøet og i kontakten med vores kunder. Vi er derfor det oplagte valg, hvis du søger et elektrikerfirma med lang erfaring inden for forskellige el-løsninger.

UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ EL-ARBEJDE

Ønsker du et uforpligtende tilbud på el-arbejde, så kan du altid besøge os i vores forretninger. Du kan kontakte vores afdeling i Thisted på tlf. 97 92 50 66 eller vores kontor i Hanstholm på tlf. 97 96 13 88. Vi står altid klar til at rådgive vores kunder, så de på den mest optimale måde kan få løst deres problemer.