ELEKTRIKER THISTED

SVEND KNUDSEN Elektrikeren Thy er din lokale elektriker i Thisted. Med erfaring gennem mange år står vi klar til at løfte enhver opgave for både private og erhverv. Vi er et firma rodfæstet med stolte traditioner, som siden 1976 har været med til at forme virksomheden. Vi tror på, at hårdt arbejde betaler sig, og vores kunder er altid i de bedste hænder, hvis de oplever problemer med deres el-installationer eller lignende.

Vores elektrikere er alle kvalitetsbevidste og arbejder ud fra principper om god service og levering af professionelle løsninger, og vores elektrikere står altid klar til at hjælpe dig med dine el-opgaver. Du er derfor sikret de bedste løsninger på de udfordringer du måtte have, lige meget om det omhandler gamle el-installationer eller rådgivning omkring varmepumper.

KVALITETSBEVIDSTE ELEKTRIKERE I THISTED

Vores elektrikere arbejder alle ud fra et mantra om kvalitetsbevidsthed. Vi vil levere de bedste løsninger i det bedste materiale, og dette princip står vi fast ved. Vi ønsker, at vores kunder i Thisted og omegn bliver tilbudt de mest optimale løsninger til deres el-opgaver. Hos SVEND KNUDSEN Elektrikeren Thy, står vi klar til at løfte de mange forskellige typer af opgaver inden for el-arbejde.

Vi er dit pålidelige elektrikerfirma i Thisted, og vi sætter stor ære i at være synlige i lokalmiljøet og i kontakten med vores kunder. Vi er derfor det oplagte valg, hvis du søger et elektrikerfirma i Thisted og omegn med lang erfaring inden for forskellige el-løsninger.

UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ EL-ARBEJDE I THISTED

Ønsker du et uforpligtende tilbud på el-arbejde, så kan du altid besøge os i vores firmaadresse i Thisted. Du kan kontakte vores afdeling i Thisted på tlf. 97 92 50 66. Vi står altid klar til at rådgive vores kunder, så de på den mest optimale måde kan få løst deres udfordringer.