FIND DIN NÆSTE ELEKTRIKER I THY

SVEND KNUDSEN Elektrikeren Thy er med mange års erfaring, det rette valg til en hver type elektriker opgave for både erhverv og private. Vi er dybt rodfæstet i Nordvestjylland, hvor vi siden virksomheden blev stiftet i 1976, har haft traditioner, vi er stolte af. I er i de bedste hænder, hvis I står og mangler en elektriker i eller omkring Thy. 

Med elektrikere i Thy har vi altid kyndigt og professionelt personale til at løse den næste opgave. Vores elektrikere arbejder ud fra principper om god service, kvalitetsbevidsthed og levering af løsninger af øverste skuffe, lige meget om opgaven omhandler rådgivning, montering af varmepumpe eller service af gamle el-installationer

KVALITETSBEVIDSTE ELEKTRIKERE I THY

Vores elektrikere vil alle levere den bedst mulige løsning til hver opgave, og arbejder med fokus på kvalitetsbevidsthed. Vi vil levere de bedste løsninger i det bedste materiale, og dette princip står vi fast ved. Hos SVEND KNUDSEN Elektrikeren Thy, står vi klar til at løfte de mange forskellige typer af opgaver inden for el-arbejde så vi kan give vores kunder de mest optimale løsninger til deres el-opgaver.

Vi er dit pålidelige lokale elektrikerfirma, og vi sætter stor ære i at være synlige i lokalmiljøet og i kontakten med vores kunder. Vi er derfor det oplagte valg, hvis du søger et elektrikerfirma med lang erfaring inden for forskellige el-løsninger.

UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ EL-ARBEJDE

Ønsker du et uforpligtende tilbud på el-arbejde, så kan du altid besøge os i vores forretninger. Du kan kontakte vores afdeling i Thisted på tlf. 97 92 50 66 eller vores kontor i Hanstholm på tlf. 97 96 13 88. Vi står altid klar til at rådgive vores kunder, så de på den mest optimale måde kan få løst deres problemer.