Kameraovervågning – en optimal sikringsløsning

Kameraovervågning, TV-overvågning, videoovervågning eller bare overvågning – der findes mange betegnelser, som i bund og grund dækker over én og samme ting. Det handler om installation af enheder, der kan holde øje med hvad der sker i og omkring dit hjem eller virksomhed. For mange er det grundlæggende formål med kameraovervågning at sikre sig mod indbrud. Med sin dokumenterede præventive effekt kan opsætning af videoovervågning betyde, at potentielle tyve opgiver deres foretagende, når de bliver bekendt med kameraets tilstedeværelse. Skulle en indbrudstyv alligevel have fundet vej til din bopæl eller firma og stjålet inventar og ejendele, har overvågning desuden den vigtige funktion, at optagelser fungerer som bevismateriale, som kan være behjælpeligt i politiets opklaringsarbejde. Vælger du at få installeret overvågning, får du altså en løsning, som sikrer dig i flere henseender.
Hos Svend Knudsen Elektrikeren Thy har vi mange års erfaring med installation af overvågning – vi hjælper dig derfor meget gerne med at vælge den helt rigtige løsning, som dækker netop DIT behov! Inden for området har vi særlig viden om og kompetencer til:

  • Opgradering af analog til IP-kamera
  • Kamera i HD-kvalitet
  • Rådgivning
  • Procesovervågning

I samarbejde med dig kan vi klarlægge dine behov for overvågning og vurdere hvilken løsning, der vil være den rette for dig, dit hjem eller din virksomhed.

Overvågning med kamera skaber tryghed

Uanset om der er tale om elektronisk overvågning med kamera i en virksomhed eller et privat hjem, har overvågning den fordel, at det fungerer som element, der skaber tryghed. For medarbejdere eller beboere øges tryghedfølelsen via muligheden for at kunne følge med i, hvad der foregår i og omkring det overvågede område på alle tidspunkter af døgnet. Med overvågning er der flere tryghedsskabende fordele: Kameraovervågningen har en præventiv effekt i henhold til uønsket aktivitet, hvor det kan være med til at skræmme kriminelle væk. Derudover ses en fordel i, at overvågningssystemets optagelser kan have afgørende betydning til opklaring af ulovligheder. Skulle en forbrydelse være hændt, er sandsynligheden for, at sagen opklares, væsentligt større hvis først kameraet har videooptagelser af gerningsmændene.

Øg sikkerheden i DIT hjem

Sikre dit hjem eller din virksomhed og skærm kriminelle væk – få installeret kameraovervågning fra Svend Knudsen Elektrikeren Thy! Vi leverer professionelle overvågningsløsninger med hvilke du reducerer risikoen for ubudne gæster og tyveri i dit private hjem eller din virksomhed – kontakt os i dag for en snak om dine ønsker og behov for større sikkerhed. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud omkring overvågningskamera til både privat og erhverv.