PROFESSIONEL OG KVALITETEN I ORDEN 

SVEND KNUDSEN Elektrikeren Thy er et erfarent og velrenommeret firma, Svend Knudsen Hanstholm Elforretning der blev stiftet i Hanstholm i 1976 af Svend Knudsen. I dag drives firmaet af Jarl Knudsen, som er både elinstallatør og stærkstrømstekniker. Virksomheden består af 10 kompetente medarbejdere.

Vi løser alle former for opgaver inden for elinstallationer og varetager desuden aktiviteter som IT og kameraovervågning. Vi kombinerer vores kompetencer på tværs af de tre arbejdsområder, så vi kan tilbyde totalløsninger lige fra montering af stikkontakten, arbejdet med kabler til den netværksbaserede IT-løsning eller kameraovervågning.
Den 1. marts 2017 overtog vi Elektrikeren Thy i Thisted, som er et 40 år gammelt firma. Begge firmaer bliver nu drevet af Jarl Knudsen både i Hanstholm og i Thisted.

Vi mener, det er vigtigt at være synlig og tæt på vore kunder og gør meget ud af at kunne stå inde for vores arbejde. Hos SVEND KNUDSEN Elektrikeren Thy arbejder vi ud fra et mantra om kvalitetsbevidsthed; der skal være kvalitet i det arbejde, der udføres, og der skal være kvalitet i de materialer, vi anvender - og det står vi inde for.

Vi står altid klar til at rådgive vores kunder, så de får den mest optimale løsning. – kontakt os i dag