HUSK SIKKERHEDEN I DIT PRIVATE HJEM OG SOMMERHUS, NÅR DU SKAL LADE DIN BIL - VI MONTERER ALLE LADESTANDERE

ladestandar til elbil

Har du anskaffet dig en el- eller hybrid-bil har du sikkert også brug for at kunne lade den, også når du er i sommerhuset. Selv om sommerhuset ikke anvendes hele året, så er det alligevel en fordel at anskaffe sig en rigtig ladestander til el bil i stedet for at oplade bilen fra en almindelig i stikkontakt – ikke mindst, når man ser på sikkerheden.

HVORFOR SÅ DET!

Jo, fordi opladning uden lader medfører høj risiko for overbelastning. Opladning af bilen kan foretages enten med et Mode 1 eller Mode 2 kabel, som tilsluttes en almindelig stikkontakt i boligen. Denne opladningsform uden en reel lader kaldes populært for ”mormorladning” eller en nødladning. Når der på denne måde ikke findes et dedikeret stik til opladning, men man blot anvender en almindelig husholdnings stikkontakt, bør stikket ikke belastes med mere end 6 A i højst 2 timer inden ladningen af bilen skal frakobles. Dette grundet en ellers stor risiko for, at der sker en overbelastning af dine andre elektriske installationer i huset.

Du skal også være opmærksom på at din ladestander for din elbil anvendes dagligt og er ofte installeret udenfor, hvor den udsættes for regn, sne, støv og fugt. Derfor kræves en 30 mA fejlstrømsafbryder ved direkte berøring.

Og vidste du, at det som udgangspunkt er billigere at oplade elbilen privat end offentligt?

 

 

INSTALLATION OG MONTERING AF LADESTANDER TIL ELBIL I DIT HJEM ELLER SOMMERHUS I THISTED, HANSTHOLM, KLITMØLLER OG THY

Vi kommer gerne ud og ser på din nuværende installation og sammen laver vi en plan for monteringen af din ladestander. Da det giver en stor belastning at oplade din elbil, skal montering af ladestander udføres af en Aut. El Installatør.

Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål. Telefon 97961388 eller 97925066

Vi står altid klar til at rådgive vores kunder, så du får den mest optimle løsning på dit behov – kontakt os i dag

NEMT OG SIKKERT MED EN LADESTANDER TIL DIN ELBIL

el lader til bil nær thisted, thy og hanstholm

Med en ladestander er det derimod både nemt og sikkert at oplade din el-bil, både i sommerhuset og i din private bolig. Den tilknyttes nemlig sin egen gruppe i el-tavlen, så der opnås sikkerhed for alle andre installationer i huset. EVlink og mange andre ladestandere opfylder alle sikkerhedskrav og giver derudover en masse andre fordele, som du får glæde af, når du skal lade bilen.

  • EVlink kan benyttes fuldt ud over længere tid uden fare for overophedning.
  • EVlink kan indstilles ud fra, hvor meget strøm huset har til rådighed til at forsyne boksen med.
  • EVlink kommunikerer med bilen, så den sikrer, at max lade-kapacitet i bilen ikke overstiges.
  • EVlink låser forbindelsen (stikket sidder fast) og giver bilen besked om at låse. Dette sikrer, at stikket ikke kan tages ud under opladning.
  • EVlink kan udskyde ladning til om natten, hvor belastningen på huset ofte lavere – og måske også billigere – og man sikrer dermed de bedste forudsætninger for opladning.
  • EVlink kan låses, så andre ikke kan benytte strømmen, hvis man ikke er i huset.
  • EVlink giver mulighed for at styre, måle og rapportere strømforbruget til en udbyder, så man kan lave en afregningsmodel for levering af strøm.
  •  

Vi har valgt at fremhæve én ladestander til el-bil her, men vi monterer alle modeller for ladere. Nogen bilejere køber den med bilen, andre køber den efterfølgende og vi montere den derefter.

Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål. Telefon 97961388 eller 97925066. Vi står altid klar til at rådgive vores kunder, så du får den mest optimle løsning på dit behov –kontakt os i dag.