Installationsløsninger til landbrug

Vi har fokus på de særlige behov, som landbruget har for effektive, fleksible og driftssikre løsninger - dette baseret på den enkelte landmands behov og installationer. Adskillige af vores montører arbejder næsten udelukkende for landbrugskunder. Hos os finder du derfor kompetente medarbejdere, som har mange års erfaring med at sikre drift og vedligeholdelse på konkurrencedygtige vilkår og med at sikre landbrugets adgang til totalløsninger fra én og samme lokale leverandør.
Vi tilbyder flere forskellige installationsløsninger, som bidrager til en nemmere hverdag for den enkelte landmand. Overvågning er meget brugt i landbruget, da det er en særdeles effektiv løsning i forhold til at sikre at dyrenes velfærd og at alle dyr er sunde og raske. Overvågning kan således være med til at give et lynhurtigt overblik over tingenes tilstand både via en PC eller blot fra din telefon, hvad enten du befinder dig på kontoret, er på ferie eller bare på farten.

På listen over vores installationsløsninger til landbruget finder du blandt andet:
- Landbrugsautomatik
- CTS-anlæg
- Driftssikring
- Driftsovervågning
- Fjernkontrol
- Forbrugsoptimering

Hos Svend Knudsen Elektrikeren Thy gør vi meget ud af altid at holde os opdateret inden for vores felt. Det betyder, at vi søger for at være ajour med udviklingen inden for branchen, sådan at vi kan levere de nyeste og mest optimale installationsløsninger til landbruget.

Kontakt os
Har du et landbrug, og vil du gerne høre mere om de installationsmuligheder, vi kan levere – så er du meget velkommen til at kontakte os for en snak om de behov, du har i dit landbrug. Uanset om du har et ønske om en mindre eller større installationsopgave til dit landbrug, giver vi gerne kompetent rådgivning og hjælper dig på vej mod et mere effektivt landbrug.