SVEND KNUDSEN Elektrikeren Thy er et erfarent og velrenommeret firma

Vi startede under navnet Svend Knudsen Hanstholm El forretning, som i sin tid blev stiftet i Hanstholm, 1976 af Svend Knudsen. I dag drives firmaet af Jarl Knudsen, som er både elinstallatør og stærkstrømstekniker. Virksomheden beskæftiger i dag 10 kompetente medarbejdere, hvoraf to er lærlinge.

Vi løser alle former for opgaver inden for el-installationer, og varetager desuden aktiviteter inde for IT og kameraovervågning. Vi kombinerer vores kompetencer på tværs af de tre arbejdsområder, så vi kan tilbyde totalløsninger lige fra montering af stikkontakten, arbejdet med kabler til den netværksbaserede IT-løsning eller kameraovervågning.

Den 1. marts 2017 overtog vi Elektrikeren Thy i Thisted, som er et 40 år gammelt firma. Dette betyder, at vi i dag har afdeling i både Thisted og Hanstholm.

Vi mener, at det er vigtigt at være synlig og tæt på vore kunder, og gør meget ud af at kunne stå inde for vores arbejde. Hos SVEND KNUDSEN Elektrikeren Thy arbejder vi ud fra et mantra om kvalitetsbevidsthed; der skal være kvalitet i det arbejde, der udføres, og der skal være kvalitet i de materialer, vi anvender - og det står vi inde for.