Vores bæredygtige løsninger

Den lette vej til energioptimering for erhverv og private

Som led i vores grønne omstilling har vi udviklet en proces, der sikrer vores kunder hurtig og effektiv energioptimering, CO2 dokumentation, samt energimæssige og økonomiske besparelser. Med en 5-steps model identificerer vi energisynderne, samt indhenter et præcist datagrundlag for installation af energioptimerende og fremtidssikrede intelligente løsninger.

Vi anvender blandt andet BMS-systemet, der giver mulighed for at analysere en bygnings brugsmønster, antallet af brugere og deres adfærd, for på den baggrund at styre og optimere energiforbruget. Her reguleres blandt andet lys, ventilation og varme efter den aktuelle aktivitet der er i rummet. 

Læs mere om fordelene med energioptimering her

 

Sluk alt lys i huset med et enkelt klik

Vi er certificerede Wiser specialister med stor erfaring i opsætning af systemet, der sikrer energioptimering i private hjem. Wiser-systemet består af trådløse intelligente komponenter som forbinder og styrer hjemmets belysning, sikkerhed, indeklima, energiforbrug mv. Med Wiser kan man følge sit energiforbrug og eksempelvis slukke alt lys i huset på et enkelt tryk. Energien udnyttes fuld ud, så både økonomi og klima tilgodeses.

 

Læs mere om fordelene med Wiser her

 

 

Effektiv energiudnyttelse med KNX

En anden af de teknologier vi arbejder med, er KNX. KNX-teknologien kan overvåge og optimere energiforbruget i bygninger, så der sikres mest effektiv energiudnyttelse, samt CO2 reduktion. KNX er således en del af løsningen, hvis byggeriet og Danmark skal nå i mål med den grønne omstilling. Med KNX automatiseres blandt andet opvarmning, lys, solafskærmning, energistyring, ventilation mv. afhængig af aktiviteter og behov i rummet, så der kun bruges den nødvendige energi.

 

Læs mere om fordelene med KNX her

 

 

Installation af varmepumper

Vi installerer varmepumper, der producerer langt mere energi end de bruger. En varmepumpe er således en af de mest miljøvenlige varmekilder og et rigtig godt alternativ til varmekilder, der anvender gas og olie. En luft til luft-varmepumpe trækker varmen ud af luften udenfor og bruger den energi til at opvarme huset indenfor. Der er således tale om en vedvarende energikilde, til opvarmning af hjemmet.

 

Læs mere om fordelene med Varmepumper her

 

 

Ladestandere til private og erhverv

Vi gør det nemmere at være elbilsejer, og hjælper vores kunder med professionel installering af ladestandere i hjemmet, sommerhuset eller virksomheden, så opladningen kan foregå når det er mest fordelagtigt.

 

Forebyggende service frem for udskiftning til nyt

Vi anbefaler forebyggende service og vedligehold på alle typer af installationer. På den måde sikrer vi, at eksempelvis ventilationsanlæg og varmepumper er indstillet korrekt og kører optimalt. Det medfører energioptimering og forlænger produkternes levetid.