WISER – SKAL DIT HUS VÆRE INTELLIGENT OG VIL DU SPARE PÅ ENEREGIEN?

Wiser er fremtidens smart home system som består af trådløse intelligente komponenter som forbinder og styrer dit hjems belysning, sikkerhed, indeklima og energiforbrug. Med stemmestyring, batteritryk eller med Wiser app'en tilknyttet din pc, tablet eller smartphone styrer du WISER. Det er virkelig smart og nemt.WISER er velegnet til såvel hus, lejlighed, værksted, sommerhus osv. Du kan eksempelvis slukke alt lyset på et enkelt tryk når du skal hjemmefra, lade lyset dæmpes/tændes langsomt om morgenen når du skal vågne. Systemet kan også tænde og slukke lyset efter behov, åbne og lukke dine elektriske persienner/gardiner, der er næsten uanede muligheder for programmering og let styring via bl.a app´en. Og dermed er du med til at spare på energien.

 

Vi er certificeret Wiser specialist, hvilket indebære at vi har taget en uddannelse i at programmere enhederne og opsætte systemet bedst muligt og selvfølgelig efter dine behov.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på installering af Wiser smart home system eller ønsker at høre mere om det,  så kan du altid besøge os i vores forretninger. Du kan kontakte vores afdeling i Thisted på tlf. 97 92 50 66 eller vores kontor i Hanstholm på tlf. 97 96 13 88. Vi står altid klar til at rådgive vores kunder, så du får den mest optimle løsning på dit behov – kontakt os i dag.

HER HAR VI LISTET NOGLE AF DE MANGE FORDELE DER ER VED DET NYE WISER SYSTEM: 

 • Gør din bolig mere komfortabelt, tryg og bæredygtig (energioptimerende)
 • Wiser Energy giver dig mulighed for at følge dit elforbrug i real-tid
 • Er velegnet til alle boligtyper: hus, lejlighed, sommerhus
 • Er et skalerbart system, der løbende kan udvides fra et rum til hele huset
 • Er nemt at bruge, da det styres med en intuitiv app, og kan aktiveres både via app’en, et batteritryk og stemmestyring. Du kan endda med samme app styre eksempelvis både hjem og sommerhus
 • Er kompatibelt med de velkendte kvalitets- og designprodukter fra LK FUGA® - det betyder både nem og hurtig installering og ingen kompromiser i indretningen, da Wiser installeres direkte i de eksisterende LK FUGA®-installationer. 
 • Er skabt med diskret design, der passer ind i den moderne bolig
 • Kan skræddersys til individuelle behov
 • Har højeste standard inden for cybersikkerhed 
 • Er et fremtidssikret system, der bygger på den Zigbee 3.0-protokollen

 

 

 

SE EN KORT FILM OM SYSTEMET HER:


HER BESKRIVER VI LIDT OM DE FORSKELLIGE WISER ENHEDER:

Wiser™ Gateway

Wiser Gateway er systemets "hjerte". Det er den, der forbinder hjemmets enheder til skyen, og som gør, at man har mulighed for at overvåge og kontrollere Wiser- enhederne i boligen  - uanset om man er hjemme eller ej idet Gatewayen aktiverer alle Wiser enheder hvis du fx ikke er hjemme

 

Wiser by SE-app

Wiser-app’en, er meget brugervenlig og intuitiv, som nærmest laver smartphonen om til en multifjernbetjening af hjemmet. I app'en tilkobles Wiser-enhederne, og det er også her, man opsætter de smarte funktioner (scenarier og automatiseringer) for lys, indeklima, overvågning, sikkerhed osv, som altid kan tilpasses individuelle behov. (Derudover kan Wiser-enhederne stemmestyres via Amazon Alexa eller Google Assistant og Wiser-batteritrykket).

 

LK FUGA® Wiser batteritryk

Wiser Batteritryk er en trådløs fjernbetjening, der forbinder grupper af enheder. Den tilkobles Wiser-app’en, og kan også indstilles til fjernstyring af forskellige scenarier. Med batteritrykket kan man imidlertid også starte sit smart-home i det små uden app og gateway - fx med en fjernstyret tænd og sluk-funktion i et enkelt rum - og derudfra udvide systemet med flere Wiser-funktioner og -enheder, når man er klar til det. Batteritrykket kan ligge ”løst” som fjernbetjening eller sættes på væggen, der hvor man ønsker det - og designmæssigt går det i ét med de øvrige kontakter i hjemmet.

 

LK FUGA® Wiser dimmer/lysdæmper – trådløs eller som indbygget puck

Med Wiser lysdæmperen får man smart lysstyring direkte i dine eksisterende installationer – eksempelvis i lampeudtaget i loftet. På den måde slipper man for nye ledninger eller kontakter – nemmere bliver det ikke. 

 

Wiser™ trådløs Jalousistyring (indbygning)

Med Wiser solafskærmning kan man få mest muligt ud af det naturlige lys og spare på energien – og nemt styre og automatisere solafskærmning og rullegardiner, så de er tilpasset egne behov for lys og skygge inde som ude.

 

LK FUGA® Wiser Dobbeltrelæ/kontakt og indbygningspuck 

Wiser’s kontakter/afbrydere styrer automatisk og trådløst lysene i et eller flere rum – ud fra hvordan de er blevet programmeret i app’en. Begge installeres diskret i de eksisterende LK FUGA ®-installationer i væggen – og der er derfor ikke behov for at gå på kompromis med indretningen med Wiser smart home-system.

 

Wiser™ IP kamera, indendørs

Wiser Indendørs IP kamera gør det nemt at skabe mere tryghed i hjemmet. Du får en notifikation og et screenshot, hvis der er aktivitet i rummet. Placer fx kameraret mod hovedøren og overvåg hvem, der kommer og går - eller sæt det i børneværelset for at holde øje med om den lille sover. Kameraet har indbygget mikrofon og højttaler, så det er muligt at kommunikere med dem derhjemme - fx børn, der er alene hjemme. 

 

LK FUGA® Wiser bevægelses-sensor med afbryder

Med en LK FUGA® Wiser bevægelses-sensor tænder og slukker lyset automatisk, når er registreres bevægelse i rummet. Det er især praktisk i rum, som fx. entre og bryggeres, hvor man kan have svært ved at nå kontakten selv, hvis hænderne er fulde af indkøbsposer, vasketøj eller lign. Og det at lyset slukker selv er også en fordel for strømforbruget, hvis nogen nu skulle have glemt at at slukke. Sensoren sættes på væggen i samme højde som almindelige kontakter – og er naturligvis designet, så den passer perfekt ind i de kendte i LK FUGA-designrammer.  

 

LK FUGA® Wiser bevægelses-sensor med dimmer/lysdæmper

Med en LK FUGA® Wiser bevægelses-sensor med lysdæmper kan du indstille lyset til at tænde og slukke automatisk med lige præcis den lystyrke, der er behov for, på respektive tidspunkter af døgnet. En bevægelses-sensor med lysdæmper er især praktisk i rum, hvor man bla. færdes i løbet af natten og ikke skal vågne helt op – fx. i badeværelser og i gange dertil.  Sensoren sættes på væggen i samme højde som almindelige kontakter – og er naturligvis designet, så den passer perfekt ind i de kendte i LK FUGA-designrammer. 

 

LK FUGA® Wiser smart stikkontakt

Med en LK FUGA® Wiser smart stikkontakt kan du på din telefon se elforbruget for de enheder, der er tilsluttet stikkontakten. Du kan fx se, om du fik slukket for strygejernet, og du kan undgå standbyforbrug med den smarte ”sluk alt”-funktion, når du forlader hjemmet. Du kan også lave automatiseringer, så du via Wiser-appen får en notifikation, hvis fx køleskabet ikke registrerer noget elforbrug eller hvis hjemmet pludselig er uden strøm. Wiser smart stikkontakt passer ind i LK FUGA-designrammer og ligner en almindelig stikkontakt – men er med til at gøre hjemmet endnu smartere.

 

Wiser Udendørs IP-Kamera

Med Wiser udendørs IP-kamera kan du holde øje med fx haven, indkørslen eller baggården, i 1080P. Hvis kameraet registrerer bevægelse, kommer der en notifikation på mobilen, og du har adgang til et live feed. Det giver tryghed både på ferien og i dagligdagen. Wiser udendørs IP-kamera er IP56-certificeret og tåler derfor al slags vejr. Kameraet har et enkelt og diskret design, og er let at montere på en væg eller under et udhæng. Der kræves ikke andet end Wiser appen og et trådløst netværk for at bruge kameraet – men indgår kameraet i et Wiser-system med Gateway, giver det flere muligheder for at skabe mere tryghed gennem forskellige automatiseringer. 

 

SENSORER:

Wiser™ PIR/Bevægelsessensor

Med en Wiser PIR-sensor tænder lyset selv, når du har hænderne fulde, eller den kan sende sende en notifikation, når der er bevægelse i rummet efter sengetid. Sensoren overvåger bevægelse i rummet, og aktiverer de handlinger, der er indstilles i app'en. Sensoren:

 • har et enkelt og diskret design
 • kan monteres nemt på væggen eller i loftet
 • registrerer bevægelse eller lys i en 360-graders vinkel og har en rækkevide på 4 meter i diameter, når enheden er monteret i loftet
 • registrerer bevægelse eller lys i en 90 til 110-graders vinkel med en rækkevide på 5 meters radius, når enheden er monteret på væggen
 • er batteridrevet

 

Wiser™ Dør- og vindue-sensor

Med dør- og vindue-sensoren kan man fx sikre, at få besked i app’en, når en dør eller et vindue åbnes. Det øger sikkerheden. Det kan også bruges til at få en notifikation, når ungerne kommer hjem. Eller det kan få udelyset til at tænde, når hoveddøren åbnes. Sensoren:

 • har et enkelt og diskret design
 • er nem at opsætte på døre, vinduer og karme
 • er batteridrevet

 

Wiser™ Vandlækage-sensor

Med Wisers vandlækage-sensor kan man opdage en lækage før der sker større skade. Placer den diskrete sensor ved de skjulte vandrør til håndvask og vaskemaskine. Den trådløse lækagesensor registrerer evt. lækager, og advarer ved at sende en notifikation i Wiser-appen. Sensoren:

 • er i vandafvisende design med en lav profil, der passer under hvidevarer og installationer
 • har høj indbygget alarm (70dB ved 3m)
 • er batteridrevet

 

Wiser™ Fugt- og temperatursensor

Med en Fugt- og temperatursensor kan man sikre at indeklimaet i hjemmet er i top. Den måler temperaturer og luftfugtighed og registrerer det i Wiser app'en, så man kan få en notifikation, når det er tid til at lufte ud.

Sensoren:

 • har et enkelt og diskret design
 • kan monteres nemt på væggen
 • er batteridrevet

 

Ønsker du et uforpligtende tilbud på installering af Wiser smart home system eller ønsker at høre mere om det,  så kan du altid besøge os i vores forretninger. Du kan kontakte vores afdeling i Thisted på tlf. 97 92 50 66 eller vores kontor i Hanstholm på tlf. 97 96 13 88. Vi står altid klar til at rådgive vores kunder, så du får den mest optimle løsning på dit behov.