VARMEPUMPER - DEN MEST EFFEKTIVE LØSNING

Overvejer du at få installeret en varmepumpe? Du har garanteret hørt, at en varmepumpe kan spare dig penge, men vidste du, at en varmepumpe kan spare dig for 50% til 70% på din varmeregning? Hvis du anvender el til opvarmning, er tallet endnu højere, da du så kan spare helt op til 80%. Dette afhænger selvfølgelig af hvilken type varmepumpe, du vælger. Uanset dit valg af varmepumpe så sikrer vi dig, at du får en varmepumpe i høj kvalitet, som passer til netop dit behov.

Varmepumper kommer i forskellige udgaver, og kan dermed opfylde forskellige behov. Du kan f.eks. investere i en luft-til-luft-varmepumpe som kan anvendes i helårsbeboelser, i sommerhuset, værkstedet m.v. Dette er en særdeles effektiv samt energibesparende varmekilde, som har en lav installationspris og lave vedligeholdelsesomkostninger.

 

HVORDAN FUNGERE EN VARMEPUMPE?

Vi leverer varmepumpeanlæg af typen luft/luft. En luft til luft-varmepumpe trækker varmen ud af luften udenfor og bruger den energi til at opvarme i huset indenfor. En varmepumpe består af en indendørs-del, der er placeret inde i huset, som leverer varmen, og en udendørs-del, der er monteret udenfor, som trækker varmen ud af luften. Luften indenfor suges op gennem indendørs-delen og tilføres energien udefra, hvorved den opvarmes, inden den igen blæses ud i huset.

I brugen af varmepumper anvendes der SCOP-værdier, hvilke fortæller hvor godt kompressoren bruger strømmen i forhold til den varme, varmepumpen afgiver. En SCOP-værdi på 5 fortæller, at der bruges 1 Watt strøm, og leveres 5 Watt varme. Jo højere SCOP-værdi, des bedre.

 

LOVLIG INSTALLATION OG (LOVPLIGTIG) SERVICEEFTERSYN

Vores erfaring og kompetencer inden for installation af varmepumper gør, at vi kan yde en kompetent rådgivning, inden beslutningen om type og størrelse af din varmepumpe foretages. Dette er til gavn for dig og ikke mindst miljøet.

Det er lovpligtigt at benytte en autoriseret, KMO-uddannet montør til installationen af en varmepumpe. ​Alle vore medarbejdere, der monterer varmepumper, er faguddannede og certificerede KMO-montører. Dette sikrer en korrekt og lovlig installation af din varmepumpe.

For at opretholde fabriksgarantien på din varmepumpe skal du overholde serviceeftersynet, hvilket omfatter en årlig gennemgang af anlægget og dets sikkerhedsudstyr. Eftersynet foretages for at kontrollere, om anlægget stadig er i overensstemmelse med gældende regler om konstruktion og indretning. Gennemgangen sker desuden for at sikre, at anlægget ikke udgør personfare ved utilsigtet brug.

En varmepumpes effektivitet kan falde med op til 30 procent efter et par år, hvis den ikke serviceres regelmæssigt. Et årligt tjek sikre også, at varmepumpen opnår maksimal effektivitet og levetid, og at du dermed optimerer din opsparing over tid.

Med vores serviceeftersyn er du garanteret en funktionsoptimal varmepumpe. Læs mere om service af varmepumper.

 

ENERGITILSKUD 

En ekstra sidegevinst ved at få monteret en varmepumpe kan være at du kan få et energitilskud.

Energistyrelsens energipulje giver kontante skattefrie tilskud ved montering af en varmepumpe, hvis det medfører en energibesparelse i boligen. Læs evt mere på sparenergi.dk, hvor du også kan beregne dit tilskud.

 

ELEGANT DESIGN MED MITSUBISHI VARMEPUMPE

Vil du gerne have en luft-til-luft-varmepumpe, som er diskret og ikke tager al opmærksomheden i indretningen af dit hjem? Vi forhandler varmepumper fra Mitsubishi, som tilbyder den mest elegante og minimalistiske på varmepumpe på markedet.

Der er tale om modellen Kirigamine Zen fra Mitsubishi, hvis design er prisbelønnet af IF Product Design. Tillige er den spækket med innovativ teknologi, hvilket gør, at lydniveauet er utroligt lavt og energieffektiviteten så høj, at den let kan sænke dine varmeomkostninger. Indbygget er en Hyper Heating-teknik, som betyder, at varmepumpen leverer den samme varmemængde, selvom udetemperaturen falder. Med en SCOP-værdi på 5,33 er pumpen blandt de bedste på markedet.

 

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller blot høre nærmere om varmepumper, så kan du altid besøge os i vores forretninger. Du kan kontakte vores afdeling i Thisted på tlf. 97 92 50 66 eller vores kontor i Hanstholm på tlf. 97 96 13 88. Vi står altid klar til at rådgive vores kunder, så de får den mest optimale løsning. – kontakt os i dag

 

  

brug for en varmepumpe nær thisted? F.eks. en smart Mitsubishi varmepumpe som lige nu er en af de mest populære luft/luft varmepumper. Eller har du brug for service af varmepiumper?