HUSK SIKKERHEDEN I DIT PRIVATE HJEM OG SOMMERHUS, NÅR DU SKAL LADE DIN BIL - VI MONTERER ALLE LADESTANDERE

ladestandar til elbil

Har du anskaffet dig en el- eller hybrid-bil har du sikkert også brug for at kunne lade den, også når du er i sommerhuset. Selv om sommerhuset ikke anvendes hele året, så er det alligevel en fordel at anskaffe sig en rigtig ladestander til el bil i stedet for at oplade bilen fra en almindelig i stikkontakt – ikke mindst, når man ser på sikkerheden.

HVORFOR SÅ DET!

Jo, fordi opladning uden lader medfører høj risiko for overbelastning. Opladning af bilen kan foretages enten med et Mode 1 eller Mode 2 kabel, som tilsluttes en almindelig stikkontakt i boligen. Denne opladningsform uden en reel lader kaldes populært for ”mormorladning” eller en nødladning. Når der på denne måde ikke findes et dedikeret stik til opladning, men man blot anvender en almindelig husholdnings stikkontakt, bør stikket ikke belastes med mere end 6 A i højst 2 timer inden ladningen af bilen skal frakobles. Dette grundet en ellers stor risiko for, at der sker en overbelastning af dine andre elektriske installationer i huset.

Du skal også være opmærksom på at din ladestander for din elbil anvendes dagligt og er ofte installeret udenfor, hvor den udsættes for regn, sne, støv og fugt. Derfor kræves en 30 mA fejlstrømsafbryder ved direkte berøring.  Da det giver en stor belastning at oplade din elbil, skal montering af ladestander udføres af en Aut. El Installatør.

Og vidste du, at det som udgangspunkt er billigere at oplade elbilen privat end offentligt?

 

VI ER ÉN AF DE 4 INSTALLATØRER I JYLLAND DER UDDANNET OG GODKENDT TIL AT INSTALLERE TESLA LADER

 

At Tesla er detaljeorienteret ved de fleste nok, og har du købt en Tesla er det måske netop én af grundene dertil. Tesla stiller høje kvalitets krav til montering af elbil opladningsudstyret. Laderen køber du direkte ved Tesla og så kommer vi ud og monterer den.

INSTALLATION OG MONTERING AF LADESTANDER TIL ELBIL I DIT HJEM ELLER SOMMERHUS I THISTED, HANSTHOLM, KLITMØLLER OG THY

Vi installere alle former for elbil ladere og kommer gerne ud og ser på din nuværende installation og sammen laver vi en plan for monteringen af din ladestander, og her vil vi også vejlede dig i forhold til el refusion. 

Du kan IKKE modtage refusion hvis du har installeret solceller eller har en primær el varmekilde dvs. hvis størstedel af huset opvarmes med elvarme eller varmepumpe.

Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål. Telefon 97961388 eller 97925066

Vi står altid klar til at rådgive vores kunder, så du får den mest optimle løsning på dit behov – kontakt os i dag