Med rødder tilbage til 1976 er Svend Knudsen Elektrikeren Thy et erfarent og velrenommeret firma, med stolte traditioner og kvalitet i højsæde. I dag løser vi alle former for opgaver inden for elinstallation - lige fra montering af stikkontakter, til totalløsninger, energioptimerende intelligente bygningsteknologier, arbejdet med kabler, netværksbaserede IT-systemer, varmepumper, kameraovervågning mv. Vi udfører enhver el-opgave både for erhverv og private.

 

Firmaet blev etableret i Hanstholm af Svend Knudsen, der sidenhen også overtog Elektrikeren Thy i Thisted. I dag drives virksomheden af Jarl Knudsen, som et teknikhus med 10 erfarne og kompetente medarbejder, der altid står klar til at rådgive og sikre vores kunder de mest optimale løsning. 

 

Som moderne teknikhus tager vi vores ansvar i den grønne omstilling seriøst. Vi holder os opdaterede på de nyeste tekniske muligheder og viden indenfor installation af energioptimerende el løsninger. Vores medarbejdere opkvalificeres løbende, så vi til enhver tid kan tilbyde vores kunder de teknisk bedste og mest energibesparende løsninger. Bæredygtighed er således i dag en grundforudsætning for vores virke. Samtidig er vi stadig dit pålidelige, kvalitetsbevidste og lokale elektrikerfirma - med elektrikere fordelt i hele lokalområdet.