KNX , den grønne omstilling og bæredygtighed:

Skal byggeriet og Danmark i mål med den grønne omstilling, er KNX-teknologien en del af løsningen. De stadig stigende krav til nye bygningers energirammer kræver intelligente løsninger som KNX, der gør det muligt at overvåge og styre energiforbruget. KNX sikrer på den måde den mest optimale energiudnyttelse, og med KNX bruges kun energi, når det er nødvendigt.

Vi er certificeret KNX-partner, vi er specialister i programmeringen og vi samarbejder med andre el installatører i branchen.

 

Systemet tilbyder mere komfort, mere sikkerhed og en større energibesparelse:

 

Uanset om det drejer sig om parcelhuse eller kontorbygninger, stilles der stadig større krav om nem og fleksibel styring af aircondition, lys og adgangskontrol. Samtidig bliver effektiv energiudnyttelse stadig vigtigere.

 

Større fleksibilitet og sikkerhed kombineret med lavere energiforbrug er dog kun muligt med intelligent styring og overvågning af alle involverede produkter. 

KNX styring af bygningsudstyr, f.eks. lys, markiser/skodder, sikkerhedssystemer, energistyring, opvarmning, ventilation og aircondition, signalerings- og overvågningssystemer, interfaces til service- og bygningsstyringssystemer, fjernstyring, energimåling, lyd-/videostyring, hvidevarer osv. Alle disse funktioner kan styres, overvåges og signaleres via et fælles system uden behov for ekstra kontrolcentre.

 

Lave driftsomkostninger giver betydelige energibesparelser:

 

Der tændes kun for lys og varme, når der er behov for det, f.eks. afhængigt af tidsprofiler og/eller faktisk tilstedeværelse, så der spares både energi og penge. Det er også muligt at styre lyset automatisk afhængigt af mængden af dagslys, så der opretholdes et foruddefineret minimalt lys niveau for den enkelte arbejdsplads, og der bruges mindre energi (der tændes kun for de lyskilder, der reelt er behov for).

 

Tidsbesparende sammenkobling af alle kommunikationsenheder via en enkelt bus reducerer design- og installationstiden betydeligt. Det særlige producent- og applikationsuafhængige ETS-softwareværktøj (Engineering Tool Software) gør det muligt at designe, konstruere og konfigurere installationer med KNX-certificerede produkter. Værktøjet er producentuafhængigt, så systemintegratoren frit kan kombinere produkter fra forskellige producenter med forskellige kommunikationsmedier (parsnoede kabler, radiofrekvens, PL eller IP/Ethernet) i den samme installation.

 

Denne standard bygger på mere end 24 års erfaring på markedet:

 

KNX er godkendt som den internationale standard (ISO/IEC 14543-3), de europæiske standarder (CENELEC EN 50090 og CEN EN 13321-1) og den kinesiske standard (GB/T 20965).

KNX er derfor fremtidssikret. KNX-produkter fra forskellige producenter kan kombineres – KNX-varemærkelogoet er en garanti for produkternes indbyrdes kompatibilitet og interworking.

KNX er derfor den eneste globale standard for styringsløsninger til både erhvervsejendomme og beboelsesejendomme.

 

KNX er en helt ny tilgang til at sikre større komfort, sikkerhed og energibesparelser i boliger og bygninger med styring af alt fra opvarmning, ventilation og adgangskontrol til fjernstyring af alle husholdningsapparater.

 

KNX giver mærkbare fordele overalt, hvor den anvendes, både for arkitekter, designere og entreprenører og ikke mindst for bygningsejere og brugere.

 Vi tilbyder KNX installation og opsætning, samt rådgivning.

Fleksibilitet og tilpasning til fremtidig udvikling:

En KNX-installation kan nemt tilpasses til nye applikationer og kan nemt udvides. Nye komponenter kan nemt forbindes med den eksisterende businstallation.

 

Vi er certificeret KNX-partner, kontakt os gerne for at høre nærmere. Vi står altid klar til at rådgive vores kunder, så de får den mest optimale løsning. –kontakt os i dag

Din lokale KNX partner i Thy, Hanstholm og Thisted. styrring, salg og installation