EN OPTIMAL OVERVÅGNINGSlØSNING

Kameraovervågning, TV-overvågning, videoovervågning eller bare overvågning – der findes mange betegnelser, som i bund og grund dækker over én og samme ting. Det handler om installation af overvågningskameraer og -enheder, der kan holde øje med hvad der sker i og omkring hjemmet eller virksomheden. For mange er det grundlæggende formål med kameraovervågning at sikre sig mod indbrud, samt sikre dokumentation. Med sin dokumenterede præventive effekt kan opsætning af videoovervågning betyde, at potentielle tyve opgiver deres foretagende, når de bliver bekendt med kameraets tilstedeværelse. Skulle en indbrudstyv alligevel have fundet vej til din bopæl eller firma og stjålet inventar og ejendele, har overvågning den vigtige funktion, at optagelser fungerer som bevismateriale, som kan være behjælpeligt i politiets opklaringsarbejde. Vælger du at få installeret overvågning, får du altså en løsning, som sikrer dig i flere henseender. 

PROFESSIONELLE OVERVÅGNINGSLØSNINGER TIL VIRKSOMHEDER

Hos Svend Knudsen Elektrikeren Thy har vi mange års erfaring med installation af kamera overvågning – vi hjælper dig derfor meget gerne med at vælge den helt rigtige løsning, som dækker netop DIT behov! Inden for området har vi særlig viden om og kompetencer til:

  • Opgradering af analog til IP-kamera
  • Kamera i HD-kvalitet
  • Rådgivning
  • Procesovervågning

I samarbejde med dig kan vi klarlægge dine behov for overvågning og vurdere hvilken løsning, der vil være den rette for dig, dit hjem eller din virksomhed.

JERES RETTE SAMARBEJDSPARTNER TIL OVERVÅGNINGSLØSNINGER

Hos Svend Knudsen Elektrikeren Thy ligger vores fokus i sær i at levere professionelle overvågningsløsninger til virksomheder i alle størrelser. Vi har specialiseret os i at levere komplette overvågningsløsninger, hvor vi i samarbejde finder frem til, hvilke behov jeres virksomhed har. Vi går op i, at den løsning vi leverer, er af den bedste kvalitet, man kan få på markedet, hvorfor vi ikke går på kompromis med kvaliteten.

Med en kameraovervågningsløsning fra Svend Knudsen Elektrikeren Thy, kan I få meget mere end blot en tyverisikring. Vi kan levere flere forskellige typer overvågningsløsninger, eller opgradere den eksisterende overvågning – både, hvis der er behov for overvågning af produktionsmaskiner, eller hvis I ønsker at sikre jeres virksomhed mod indbrud. Vores overvågningsløsninger er meget mere end blot tyverisikring. Vi hjælper gerne med rådgivning til valg af rette overvågningsløsning igennem hele forløbet og følger projektet helt til dørs.

MODERNE KAMERAOVERVÅGNING

Den teknologiske udvikling er i disse år i rivende udvikling, hvor det til tider kan være svært at følge med. Dette gælder også på overvågningsområdet, hvor nye løsninger ofte ser dagens lyd. Med vores løsninger er det blandt andet muligt at få adgang til overvågning via smartphone og tablet ved hjælp af IP-kameraer.

Vi leverer overvågningskameraer i HD-kvalitet, hvilket giver de skarpeste og klareste billederne inden for kameraovervågning. Dagene med grynede overvågningsbilleder i sort/hvid er ovre, hvilket giver helt nye anvendelsesmuligheder. Nye løsninger ser dukker hele tiden frem og vi følger med i udviklingen, så vi altid kan levere overvågningsløsninger, som er up-to-date.

OVERVÅGNING MED KAMERA SKABER TRYGHED

Uanset om der er tale om elektronisk overvågning med kamera i en virksomhed eller et privat hjem, har overvågning den fordel, at det fungerer som element, der skaber tryghed. For medarbejdere eller beboere øges tryghedsfølelsen via muligheden for at kunne følge med i, hvad der foregår i og omkring det overvågede område på alle tidspunkter af døgnet. Med overvågning er der flere tryghedsskabende fordele: Kameraovervågningen har en præventiv effekt i henhold til uønsket aktivitet, hvor det kan være med til at skræmme kriminelle væk. Derudover ses en fordel i, at overvågningssystemets optagelser kan have afgørende betydning til opklaring af ulovligheder. Skulle en forbrydelse være hændt, er sandsynligheden for, at sagen opklares, væsentligt større hvis først kameraet har videooptagelser af gerningsmændene.

ØG SIKKERHEDEN I DIT HJEM

Vi kan her hos Svend Knudsen Elektrikeren Thy også hjælpe med kameraovervågingssystemer til hjemmet. Ved at vælge en professionel overvågningsløsning fra os, kan risikoen for ubudne gæster og tyveri i hjemmet reduceres – kontakt os i dag for en snak om dine ønsker og behov for større sikkerhed. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud omkring overvågningskameraer.