Industrielektriker

Vi har gang i mange spændende opgaver og projekter i Svend Knudsen Elektrikeren Thy og søger derfor nye, dygtige kollegae. Vil du være en del af en spændende virksomhed, hvor vi arbejder professionelt og humøret er højt, så har du nu muligheden.

Jobbet;

I dagligdagen får du tæt kontakt til vores kunder. Som service-elektriker skal du rådgive og orientere om den korrekte faglige tilgang til hver enkelt opgave.

Du vil opleve en stor alsidighed i dit arbejde, ligesom du kommer til at arbejde både selvstændigt og sammen med en makker.

Dig som person;

Du er uddannet elektriker og har erfaring fra branchen, gerne erfaring fra et job som industrielektriker i lignende stilling. Du trives med en dagligdag, hvor der er tempo på og hvor du samtidigt er god til at bevare overblikket. Som medarbejder er du kvalitetsbevidst, selvstændig og ansvarsbevidst. Du ved, hvad det betyder at sætte kunden i centrum.

Vi tilbyder dig;

  • Mulighed for at blive en del af vores dygtigste team
  • Ansættelsesforhold, der følger overenskomsten og løn efter kvalifikationer
  • Egen servicevogn
  • Gode muligheder for personlig og faglig udvikling
  • Aktiv personaleforening.

Ansøgning

Send din ansøgning allerede i dag - søg enten via mail eller ring/sms direkte til installatør Jarl Knudsen 20417388 jarl@svendknudsen.dk