Vores erfaring og kompetence gør, at vi kan yde en kompetent rådgivning, inden beslutningen om type og størrelse af dit klimaanlæg foretages – dette er til gavn for dig og ikke mindst miljøet

​Vi leverer varmeanlæg af typen luft/luft. Vi sætter din løsning i fokus og sørger for, at dine forventninger kan indfries bedst muligt.

​Alle vore medarbejdere, der monterer klima- og varmepumper, er faguddannede og certificerede KMO montører, som det kræves for at kunne installere disse. Dette sikrer en korrekt og lovlig installation af din varmepumpe.

Vi er forhandler af Mitsubishi varmepumper i hele Thy

  

Hvordan fungere en varmepumpe?

En luft til luft-varmepumpe trækker varmen ud af luften udenfor og bruger den energi til at opvarme i huset indenfor. En varmepumpe består af en inde del, der er placeret inde i huset, som leverer varmen, og en ude del, der er monteret udenfor som trækker varmen ud af luften. Luften indenfor suges op gennem inde delen og tilføres energien udefra, hvorved den opvarmes, inden den igen blæses ud i huset.

SCOP værdien for en varmepumpe fortæller hvor godt kompressoren bruger strømmen i forhold til den varme den afgives, en SCOP på 5 fortæller at der bruges 1 Watt strøm, og levere 5 Watt varme. Jo højere SCOP – jo bedre.

Varmepumper kommer i forskellige udgaver, og kan dermed opfylde forskellige behov. Du kan f.eks. investere i en luft til luft varmepumpe som kan anvendes i helårsbeboelser, i sommerhuset, værkstedet m.v. Dette er en særdeles effektiv samt energibesparende varmekilde, som har en lav installationspris, og samtidig er vedligeholdelsesomkostningerne lave.

En varmepumpe kan spare dig for 50% til 70% på din varmeregning, og hvis du anvender el til opvarmning, så kan du spare helt op til 80%. Dette afhænger selvfølgelig af hvilken type varmepumpe du vælger. Uanset hvilken varmepumpe du vælger, så sikrer vi dig, at du får en varmepumpe i høj kvalitet som passer til netop dit behov.

Og vil du gerne have en luft til luft varmepumpe, som skiller sig lidt ud med sit design, så tilbyder Mitsubishi den mest elegante og minimalistiske på markedet.

Her er tale om Kirigamine Zen, hvis design allerede er prisbelønnet af IF Product Design. Tillige er den spækket med innovativ teknologi, hvilket gør, at lydniveauet er utroligt lavt, og energieffektiviteten så høj, at den let kan sænke dine varmeomkostninger.

Indbygget er en Hyper Heating-teknik, som gør at varmepumpen, leverer den samme varme mængde, også selvom udetemperaturen falder. Og med en COP-værdi på 5,33 er pumpen blandt de bedste på markedet.

 

HUSK! Det er lovpligtigt at benytte en autoriseret (KMO uddannet) montør, til installationen. Og for at opretholde fabriksgarantien på din varmepumpe, skal du overholde serviceeftersynet.

Det årlige eftersyn omfatter en gennemgang af anlægget og dets sikkerhedsudstyr. Eftersynet foretages for at kontrollere, om anlægget stadig er i overensstemmelse med gældende regler om konstruktion og indretning. Gennemgangen sker også for at sikre, at anlægget ikke udgør personfare ved utilsigtet brug.