Varmepumper - den mest effektive løsning

Overvejer du at få installeret en varmepumpe? Du har garanteret hørt, at en varmepumpe kan spare dig penge, men vidste du, at en varmepumpe kan spare dig for 50% til 70% på din varmeregning? Hvis du anvender el til opvarmning, er tallet endnu højere, da du så kan spare helt op til 80%. Dette afhænger selvfølgelig af hvilken type varmepumpe, du vælger. Uanset dit valg af varmepumpe så sikrer vi dig, at du får en varmepumpe i høj kvalitet, som passer til netop dit behov.

Varmepumper kommer i forskellige udgaver, og kan dermed opfylde forskellige behov. Du kan f.eks. investere i en luft-til-luft-varmepumpe som kan anvendes i helårsbeboelser, i sommerhuset, værkstedet m.v. Dette er en særdeles effektiv samt energibesparende varmekilde, som har en lav installationspris og lave vedligeholdelsesomkostninger.

 

Hvordan fungerer en varmepumpe?

Vi leverer varmepumpeanlæg af typen luft/luft. En luft til luft-varmepumpe trækker varmen ud af luften udenfor og bruger den energi til at opvarme i huset indenfor. En varmepumpe består af en indendørs-del, der er placeret inde i huset, som leverer varmen, og en udendørs-del, der er monteret udenfor, som trækker varmen ud af luften. Luften indenfor suges op gennem indendørs-delen og tilføres energien udefra, hvorved den opvarmes, inden den igen blæses ud i huset.

I brugen af varmepumper anvendes der SCOP-værdier, hvilke fortæller hvor godt kompressoren bruger strømmen i forhold til den varme, varmepumpen afgiver. En SCOP-værdi på 5 fortæller, at der bruges 1 Watt strøm, og leveres 5 Watt varme. Jo højere SCOP-værdi, des bedre.

 

Lovlig installation og eftersyn

Vores erfaring og kompetencer inden for installation af varmepumper gør, at vi kan yde en kompetent rådgivning, inden beslutningen om type og størrelse af din varmepumpe foretages. Dette er til gavn for dig og ikke mindst miljøet.

Det er lovpligtigt at benytte en autoriseret, KMO-uddannet montør til installationen af en varmepumpe. ​Alle vore medarbejdere, der monterer varmepumper, er faguddannede og certificerede KMO-montører. Dette sikrer en korrekt og lovlig installation af din varmepumpe.

For at opretholde fabriksgarantien på din varmepumpe skal du overholde serviceeftersynet, hvilket omfatter en årlig gennemgang af anlægget og dets sikkerhedsudstyr. Eftersynet foretages for at kontrollere, om anlægget stadig er i overensstemmelse med gældende regler om konstruktion og indretning. Gennemgangen sker desuden for at sikre, at anlægget ikke udgør personfare ved utilsigtet brug.

 

Elegant design med Mitsubishi varmepumpe

Vil du gerne have en luft-til-luft-varmepumpe, som er diskret og ikke tager al opmærksomheden i indretningen af dit hjem? Vi forhandler varmepumper fra Mitsubishi, som tilbyder den mest elegante og minimalistiske på varmepumpe på markedet.

Der er tale om modellen Kirigamine Zen fra Mitsubishi, hvis design er prisbelønnet af IF Product Design. Tillige er den spækket med innovativ teknologi, hvilket gør, at lydniveauet er utroligt lavt og energieffektiviteten så høj, at den let kan sænke dine varmeomkostninger. Indbygget er en Hyper Heating-teknik, som betyder, at varmepumpen leverer den samme varmemængde, selvom udetemperaturen falder. Med en SCOP-værdi på 5,33 er pumpen blandt de bedste på markedet.

Ønsker du at hører mere om vamprumper, så skal du blot ringe eller skrive til os. Vi hjælper med at finde den løsning der passer bedst til dig og dine behov.